PDA

Просмотр полной версии : Як збільшити кліренс автомобіля?

Myhaslav
13.08.2024, 08:25
Привіт, форумчани! Мій брат постійно скаржиться на низький кліренс нашого авто, особливо коли ми їздимо за місто. Каже, що треба його збільшити, але я не розумію, як це зробити і чи варто взагалі. Може, хтось підкаже, які є способи збільшення кліренсу? Наскільки це складно і дорого? І чи дійсно це так необхідно, як він каже?

thestarnat
13.08.2024, 08:27
Вітаю! Нещодавно і я вирішувала проблему, як збільшити кліренс авто (https://autoprostavka.kiev.ua/ua/stati/kak-uvelichit-dorogniy-prosvet-avto), тому можу поділитися досвідом. Збільшити кліренс можна кількома способами, але найпростіший та найефективніший - це встановлення проставок. Я купила їх у магазині Автопроставка в Києві, і результат перевершив очікування. Проставки встановлюються між пружиною і кузовом, підіймаючи автомобіль на кілька сантиметрів. Це значно покращило прохідність мого авто на поганих дорогах і при виїзді на природу. Крім того, зменшилося навантаження на підвіску при проїзді через вибоїни. Встановлення було швидким і недорогим, а ефект відчутний одразу. В Автопроставці мені допомогли підібрати оптимальний варіант саме для моєї моделі авто. Тепер я можу впевнено сказати, що збільшення кліренсу - це не примха, а реальне покращення комфорту та функціональності автомобіля. Рекомендую спробувати!